C&L Förskolemöbler

Vår affärsidé är att skapa en hel serie möbler med hög kvalitet speciellt framtagna för förskolor. Idag producerar vi även för skolor, barnkammare, väntrum mm. Vi erbjuder möbler som motsvarar de krav som ställs i offentliga miljöer och som klarar det dagliga slitage som hör till.

Hög kvalitet, lång hållbarhet, tidlös design och ett rimligt pris har varit ledorden under processen.

Möblerna är designade i Sverige.

Vi riktar oss även till privatpersoner och till den lilla barnkammaren.

Det är med stolthet vi presenterar våra möbler och hoppas att Ni ska tycka om dem lika mycket som vi gör. Särskilt stolta är vi över att stolarna blivit designskyddade.

Företaget

Idag drivs C&L Förskolemöbler av Corocom Group. C&L Förskolemöbler grundades av Ann-Charlotte Mörner, ni kan läsa mer om Ann-Charlotte nedan.

Ann-Charlotte Mörner
Jag är utbildad pedagog och driver sedan 1995 ett flertal Montessori-förskolor i Stockholm och Solna, Barnens MontessoriAkademi som idag består av 8 förskolor och en nystartad grundskola. Jag har alltid varit intresserad av inredning och tycker det är viktigt att såväl  barn som vuxna har en harmonisk och vacker miljö i sin vardag.

När det gäller möbler för barn tycker jag att jag lärt mig mycket om vad som krävs när det kommer till kvalitet och hållbarhet. Utifrån denna erfarenhet har jag designat en kollektion barnmöbler som även utvecklats till skol- och vuxenmöbler, även för privata miljöer.

 

 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information

förskolemöbler skolmöbler inredning montessori design
barn förskolemöbler skolmöbler inredning montessori

Tyger och kuddar kommer från Carina Olsén Design.

Fotografer är Helén Pé och Wolfgang Kleinschmidt.